Välkommen att vara med i Nångång måste allting skakas projektkör!

SH_BAKGRUND

Foto: Caroline Hedin

Den 29 mars har Nångång måste allting skaka nypremiär i Mariakyrkan i Skogås. Inför den föreställningen kommer det att bildas en projektkör under ledning av körpedagog Karin Sax Granlöf. Välkommen att vara med!

Kören kommer att sjunga tillsammans med Staffan Hellstrand på ca 4 låtar. Inga noter delas ut, endast text, och stämmorna lärs ut på gehör. Efter första övningen får du tillgång till stämfiler att öva på själv hemma. Du behöver alltså inte kunna noter, men viss sångvana krävs.

Övningsdatum är följande söndagar kl 14.00 – ca 18.00:

8/2 Flemingsbergs kyrka

8/3 Flemingsbergs kyrka

15/3 Mariakyrkan i Skogås

22/3 Flemingsbergs kyrka

29/3 Föreställning och genrep i Mariakyrkan i Skogås.

Anmälan till : karin.sax@telia.com Arrangemangen är i SAB-form, dvs sopran, alt och baryton (herr-)stämma. För att det ska bli lagom många i varje stämma, ange vilken stämma du sjunger vid anmälan. Ingen kostnad för att delta, däremot är anmälan bindande eftersom vi snart kör igång! Sista anmälningsdag är 1/2. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: