Montag Mania är förband på Södra Teatern 1/4

montagmania_press11_bDen 1 april framförs Nångång måste allting skaka på Södra Teatern i Stockholm. Då spelar också vårt fantastiska förband: Montag Mania.

Montag Mania är ett band och konstsamarbete som är baserade i Stockholm och Berlin. Bandet har 2014 avslutat en stor turné i S.t Petersburg, Danmark och Sverige och skriver just nu på sitt tredje album.

Montag Mania släppte sitt andra album Tropical Birds 2013. Musiken kan bäst beskrivas som Avantgarde pop med element av afrobeat med en ljudbild helt i sin egen värld. En musikalisk resa, en rad lyckade misstag, magiska moment, ögonblick av eufori, fångade som knivskarpa bilder av den nya värld vi befinner oss mitt i.

Montag Mania har fått fantastiska recensioner i Sverige och New York i tidningar och bloggar som Gaffa, Musikindustrin, DN, New York bloggen ”The joy of violent movement” och nöjesguiden bland många andra. Singeln ’Into The Highlife’, från senaste albumet, intog första plats på studentradions topplista. Singeln höll sig sedan kvar på listan i över 6 veckor.

Montag Mania är Isabel De Lescano, Fredrik Blank, Juan Romero och Konstnären och Vj´n Helene Berg.

Se och Lyssna på Montag Mania här:
Köp biljetter till föreställningen på Södra Teatern här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: