Tack för i år!

Här kommer ytterligare några bilder av Caroline Hedin.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Montag Mania är förband på Södra Teatern 1/4

montagmania_press11_bDen 1 april framförs Nångång måste allting skaka på Södra Teatern i Stockholm. Då spelar också vårt fantastiska förband: Montag Mania.

Montag Mania är ett band och konstsamarbete som är baserade i Stockholm och Berlin. Bandet har 2014 avslutat en stor turné i S.t Petersburg, Danmark och Sverige och skriver just nu på sitt tredje album.

Montag Mania släppte sitt andra album Tropical Birds 2013. Musiken kan bäst beskrivas som Avantgarde pop med element av afrobeat med en ljudbild helt i sin egen värld. En musikalisk resa, en rad lyckade misstag, magiska moment, ögonblick av eufori, fångade som knivskarpa bilder av den nya värld vi befinner oss mitt i.

Montag Mania har fått fantastiska recensioner i Sverige och New York i tidningar och bloggar som Gaffa, Musikindustrin, DN, New York bloggen ”The joy of violent movement” och nöjesguiden bland många andra. Singeln ’Into The Highlife’, från senaste albumet, intog första plats på studentradions topplista. Singeln höll sig sedan kvar på listan i över 6 veckor.

Montag Mania är Isabel De Lescano, Fredrik Blank, Juan Romero och Konstnären och Vj´n Helene Berg.

Se och Lyssna på Montag Mania här:
Köp biljetter till föreställningen på Södra Teatern här:

Nångång måste allting skaka på Källan – Fisksätra Råd- och Stödcenter

I Fisksätra i Nacka driver Stockholms stadsmission, Nacka församling, Muslimernas förening i Nacka och S:t Konrads katolska församling tillsammans Råd- och Stödcentret Källan. Till källan kommer människor med olika religioner för att delta i svenskundervisning, få hjälp i kontakt med myndigheter, delta i grupper eller för att få ta emot en matkasse. VI i Nångång måste allting skaka är glada över att få spela i Fisksätra den 30 mars, en spelning som kombineras med insamling av varor till Källans matkasseutdelning. Entrén till föreställningen är helt enkelt: en matkasse!

Antalet platser är begränsat så anmäl dig till gladys.cordova@stadsmissionen.se eller pernilla.landin@svenskakyrkan.se

Läs mer om källan verksamhet här:

http://www.stadsmissionen.se/Socialverksamhet/Kallan/ http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1090780

Välkommen att vara med i Nångång måste allting skakas projektkör!

SH_BAKGRUND

Foto: Caroline Hedin

Den 29 mars har Nångång måste allting skaka nypremiär i Mariakyrkan i Skogås. Inför den föreställningen kommer det att bildas en projektkör under ledning av körpedagog Karin Sax Granlöf. Välkommen att vara med!

Kören kommer att sjunga tillsammans med Staffan Hellstrand på ca 4 låtar. Inga noter delas ut, endast text, och stämmorna lärs ut på gehör. Efter första övningen får du tillgång till stämfiler att öva på själv hemma. Du behöver alltså inte kunna noter, men viss sångvana krävs.

Övningsdatum är följande söndagar kl 14.00 – ca 18.00:

8/2 Flemingsbergs kyrka

8/3 Flemingsbergs kyrka

15/3 Mariakyrkan i Skogås

22/3 Flemingsbergs kyrka

29/3 Föreställning och genrep i Mariakyrkan i Skogås.

Anmälan till : karin.sax@telia.com Arrangemangen är i SAB-form, dvs sopran, alt och baryton (herr-)stämma. För att det ska bli lagom många i varje stämma, ange vilken stämma du sjunger vid anmälan. Ingen kostnad för att delta, däremot är anmälan bindande eftersom vi snart kör igång! Sista anmälningsdag är 1/2. Välkommen!

Boka biljetter

Biljetter till föreställningarna på Södra Teatern i Stockholm 1/4 och Victoriateatern i Malmö 10/4 finns nu att boka här:

Södra Teatern: http://sodrateatern.com/nangang-maste-allting-skaka/

Victoriateatern: http://www.kulturcentralen.nu/evenemang/nan-gang-maste-allting-skakas-med-bob

Dags att boka för påsken 2015

Påskturnébild

Bild: Helene Berg

Ja, det är fortfarande långt till påsk men vill du se Nångång måste allting skaka på en scen eller i en kyrka nära dig 2015 är Nu en perfekt tid att höra av sig. Vi planerar för fullt för Påskturnén 2015. Perioden 27 mars till 12 april finns vi tillgängliga, men 1, 9, 10 och 11/4 är vi bokade i Stockholm, Helsingborg resp Malmö och ytterligare några datum är preliminärt klara.

Hör av dig till Elin Engström om du vill boka oss eller om du har ett tips på var vi borde spela.

elin.engstrom@svenskakyrkan.se

070-3031991

 

Påskturné 2015

Här kommer några datum för vårens spelningar. Fler datum kommer så småningom.

1/4 Södra Teatern, Stockholm

9/4 Tivoli, Helsingborg

10/4 Victoriateatern, Malmö

Nångång måste allting skaka på Göteborgs Kulturkalas

Bild

Nu är programmet för Göteborgs Kulturkalas släppt. Det händer en massa spännande saker och Nångång måste allting skaka är förstås en av höjdpunkterna. Välkomna 15 augusti kl. 21:30 till Tyska Christinae kyrka.

Läs mer här:

http://kulturkalaset.goteborg.com/2013/programpunkt.php?id=2498

http://www.mynewsdesk.com/se/gbgco/pressreleases/programslaepp-goeteborgs-kulturkalas-